Flåtestyring på tvers av landegrensene

Vi gir deg grenseløse muligheter

ALD Automotive eies av Société Générale, en av de største finansforetakene i Europa.

Vi er en av de største leasingleverandørene i Europa. Med en flåte bestående av mer enn en 1,2 millioner biler og et internasjonalt team, dedikert til å betjene bedriftskunder, så er ALD Automotive en global leder innen finansiering og administrasjon av bilparker. 

Nordisk løsning

I ALD Automotive har vi merket en økt etterspørsel fra våre kunder for å finne en nordisk løsning i stedet for å ha forskjellige løsninger i hvert land. Som et resultat, har vi satt fokus på å forbedre og utvikle vårt nordiske konsept.

I Norge, Sverige, Danmark, Finland og de Baltiske landene har vi dedikerte ansatte som jobber mot det nordiske markedet. Forståelsen av våre kunders behov og evne til å kontinuerlig utvikle våre løsninger, er områder vi jobber profesjonelt med hver dag.

Europeiske muligheter

Med avdelinger over hele Europa har du mange valgmuligheter, spesielt hvis virksomhetens aktiviteter omfatter hele Europa. Med ALD Automotives omfattende geografiske dekning og et internasjonalt team som er tilstedefor for å betjene kunder kan du sikre deg en fordelaktig og tverreuropeisk flåteadministrasjonsavtale.

Ring oss
+47 67 10 87 00