Operasjonell leasing

Bedre konkurransekraft gjennom smart bilhold

Velger du ALD Automotive som din leasingpartner får du en komplett og trygg bilpartner.

ALD Automotive er en partner som har spesialtilpassede produkter, god oppfølging og forutsigbare kostnader. Vi gir deg ingen overraskelser men full åpenhet. Betryggende for økonomisjefen og selskapet, men også for brukerne som får én bilpartner å forholde seg til i det daglige.

Du kjører og har fokus på din virksomhet - vi gjør resten

Når du lar ALD Automotive ta seg av administrasjonen av bilparken, letter du din egen hverdag. Du får tid og overskudd til å sette fokus på egen primærvirksomhet og outsourcer funksjoner som normalt bare trekker ressurser i egen virksomhet.

Som eneste leverandør i det norske markedet tilbyr vi våre kunder en risikofri løsning – både operasjonelt og økonomisk. At vi samtidig er konkurransedyktige på betingelser er mulig fordi vi arbeider hele veien for at dine kostnader ikke skal komme ut av kontroll. Gjør de det er det nemlig vi som taper på det. Dette kaller vi partnerskap i praksis!

Partnerskapet med kundene og deres tilfredshet er selve grunnlaget for våre produkter og tjenester. Arbeidsfordelingen er klar: Du får overblikk og kontroll og vi tar oss av den daglige administrasjonen og alle praktiske detaljer. Dag for dag, bil for bil, kilometer for kilometer. 

ALD er med deg hele veien

Velger du oss som din leasingpartner, gjør vi vårt ytterste for å gi deg den service som lar deg holde øynene på veien. Vi har de beste folkene i bransjen du kan tenke deg og du kan ha oss med i lommen via vårt online kunde- og rapporteringssystem. Som administrator har du hele tiden enkel tilgang til hele bilparken, uansett hvor du er og du kan løse administrative oppgaver når de oppstår. 

Med ALD mobile har dine sjåfører et oppslagsverk like ved hånden hvis de skulle trenge det. 

Vår hjelp og våre råd skal sikre deg en optimal løsning som igjen vil gi god totaløkonomi. Vi skal også gi deg og dine sjåfører adgang til informasjon som letter hverdagen.

Bli med ALD Automotive i fremtiden!

 

Ring oss
+47 67 10 87 00