ALD Electric - Bærekraftige mobilitetsløsninger

Skal din bedrift være med på å skape en grønnere fremtid? Velg grønne firmabiler og vis at din bedrift har bærekraftighet høyt på agendaen. Vi gir råd og veiledning om bærekraftige mobilitetsløsninger og hjelper deg med å sette opp de beste grønne løsningene for deg og din flåte.

I ALD har vi et stort fokus på det grønne skifte. Med våre relevante partnerskap og over 165.000 elektriske kjøretøy på veien verden over, spiller ALD en aktiv rolle i introduksjonen av denne type bil på nyttekjøretøysmarkedet. Men hvis vi i Norge skal bidra til å nå det ambisiøse klimamålet om å redusere utslippene med minst 50 prosent og opp mot 55 prosent, må vi gjøre det sammen med deg som er bilansvarlig for bedriftens bilpark. Og reisen, den starter med ALD Electric.

 

Hvordan kan ALD hjelpe deg? 

 

Rådgivning
Rådgivning
Vi gir råd om grønne biler i bilparken, i tillegg til økonomi og behov basert på en omfattende analyse
Les mer
Partnerskap
Partnerskap
Vi samarbeider med de ledende ladeoperatørene, slik at du får det mest optimale ladenettverket og ladeabonnementet
Les mer
Administrasjon
Administrasjon
Vi håndterer hele oppstarten og administrasjonen av ladeabonnementene, slik at du kan lene deg tilbake
Les mer

ALD Electric består av flere ulike tjenester og produkter som sikrer at det grønne skifte er på bedriftens og de ansattes agenda. Med ALD Electric gjør vi vår ekspertise innen bærekraftige mobilitetsløsninger tilgjengelig for deg og din bedrift. Vi gir støtte og råd om elbiler, slik at du er bedre rustet til å ta beslutninger om å inkludere elektriske, hybrid og plug-in hybridbiler i bilparken og bilpolicyen i din bedrift.

 

Slik kommer du i gang med deres grønne bilflåte

ALD_A_NO_Infografik_Proces_ALD_Electric_B-2

 

Vil du høre mer?

Hvis du er interessert i å implementere grønne mobilitetsløsninger i selskapet ditt, kan du kontakte rådgiveren din i ALD og høre mer. Hvis du ennå ikke er kunde hos oss, kan du kontakte oss på epost eller på 67 10 87 00. Våre rådgivere er alltid klare til å hjelpe deg.