Partnerskap med førende ladeoperatører

ALD Automotive samarbeider med flere ledende ladeoperatører i Norge for å tilby den mest optimale ladeløsningen, råd og støtte i forbindelse med valget av ladeoperatør og påfølgende administrasjon.

I Norge forbedres ladenettet kontinuerlig, og antall ladepunkter øker. Circle K, Fortum, og Mer er de største aktørene i det nordiske markedet når det gjelder ladeinfrastruktur for elbiler. Selskapene tilbyr et utvalg ladebokser, og deres ladenettverk dekker hele Norge med mer.

Derfor har ALD Automotive inngått et samarbeid med alle nevnte aktører, slik at vi kan tilby deg mest mulig optimale råd og støtte når det gjelder ladeinfrastruktur.

Hvordan kan ALD hjelpe dere når det kommer til valg av ladeløsning?

 

 

Valg av løsning
Valg av løsning
Vi rådgir deg når du skal velge en ladeløsning, inkludert ladeboks og plasseringen av disse
Installasjon
Installasjon
Vi hjelper deg når ditt ladenettverk skal installeres - både hjemme og på jobb
Administrasjon
Administrasjon
Vi håndterer deretter hele administrasjonen av ladeabonnementene i løpet av leasingperioden

 

Både Circle K & E.ON tilbyr hjemmeladere og ladeabonnement til en fast månedlig pris. Vi hjelper deg å finne den beste ladeoperatøren for din flåte - enten det lønner seg å velge en leverandør eller kombinere flere.

ALD tar hånd om hele administrasjonen

Når avgjørelsen om grønne firmabiler er tatt og ladestasjoner er installert i hjemmene og på arbeidsplassen, tar vi oss av administrasjonen av ladeabonnementene. Alle kostnader blir fakturert på nytt til ditt selskap, slik at abonnementet legges til leiebetalingen og alt samles på én faktura. Når du lader bilen hjemme, får du tilbakebetalt strømforbruket av ladeoperatøren. Skulle det være behov, vil vi også sørge for dialogen mellom deg og ladeoperatøren.