Flåtestyring på tvers av landegrensene

Norden og den baltiske region er et av våre fokusområder. Det kan være mange fordeler for deg som kunde å hente dersom virksomheten har aktiviteter og en bilflåte på tvers av Norden og Baltikum.

ALD Automotive eies av Société Générale - et av de største finansforetakene i Europa.

Vi er en av de største leasingleverandørene i Europa med en bilflåte bestående av mer enn en 1,59 millioner biler og et internasjonalt team. Med et nordisk/baltisk samarbeide kan du oppnå økonomiske stordriftsfordeler samtidig som du beholder den lokale og profesjonelle rådgiviningen i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum.

Håndtering på tvers

Multinasjonale konsern betrakter ofte Norden/Baltikum som ét marked og én samlet region fremfor uavhengige markeder og land. Dette forutsetter lokal ekspertise i forhold til å kunne håndtere en bilpolitikk som skal gå på tvers av landegrensene, samtidig som vi vil gjøre det så enkelt for deg som mulig å være kunde. Derfor har vi i vårt nordiske konsept kun et lokalt kontaktpunkt når vi implementerer deres strategiske beslutning om en nordisk eller baltisk bilpolitikk. Vi tilbyr selvfølgelig individuell status og rapprorter om den samlede utviklingen i bilflåten.

God lokalkjennskap

I Norge, Sverige, Danmark, Finland og de Baltiske landene har vi dedikerte ansatte som jobber mot det nordiske markedet. Forståelsen av våre kunders behov og evne til å kontinuerlig utvikle våre løsninger, er områder vi jobber profesjonelt med hver dag.

I hvert av de nordiske/baltiske landene finner du veletablerte og effektive ALD-avdelinger til din rådighet. Våre engasjerte medarbeidere har inngående kjennskap til de nasjonale regler og til de lokale forholdene, noe som gir en effektiv økonomisk drift og administrasjon av din bilpark.

Et tett samarbeid med lokale og nasjonale forhandlere, drivstoffselskaper og øvrige underleverandører sikrer deg en optimal prissetting og gode rabattavtaler. Dette er samtidig din garanti for effektiv levering og service.

Fordeler:

  • mindre administrasjon
  • større overblikk
  • nordisk/baltisk bilpolitikk
  • lettere etablering i nytt land
  • besparelser ved optimering av hele det nordiske/baltiske budsjettet
  • fleksibel fakturering
  • online bestilling av rapporter gjennom vår kundeportal
  • profesjonell rådgivning med lokalkjennskap
  • frigjørelse av ressurser
  • budsjettsikkerhet gjennom fast pris

Europeisk samarbeid

Med avdelinger over hele Europa har du mange valgmuligheter, spesielt hvis virksomhetens aktiviteter omfatter hele Europa. Med ALD Automotives omfattende geografiske dekning og et internasjonalt team som er tilstede for å betjene kunder, kan du sikre deg en fordelaktig og tverreuropeisk flåteadministrasjonsavtale.

Her finner du ALD Automotive

Algerie, Belarus (Hviterussland), Belgia, Brasil, Bulgaria, Chile, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, India, Italia, Kasakhstan, Kina, Kroatia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Marokko, Mexico, Nederland, Norge, Peru, Polen, Portugal, Romania, Russland, Sveits, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Storbritannia, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ukraina, Ungarn og Østerrike.