Skreddersydd leasing for din bedrift

Rådgivning

ALD er spesialister på håndtering av bedriftsbiler. Vi er en komplett leverandør, fra ren leasing til vårt totalprodukt der alt er inkludert.

Våre løsninger fungerer for både små og store bedrifter, uavhengig av om selskapet er norsk eller utenlandsk. Hos oss har vi flere dyktige bilrådgivere som jobber for at du skal bli fornøyd og føle deg ivaretatt. Biler er biler. Det er menneskene bak som utgjør forskjellen.

Ta kontakt i dag så hjelper vi deg med å skreddersy den løsningen som passer best for dere.

 

Full kostnadskontroll på bedriftens bilpark

ALD har som målsetting å være forutsigbare, forenkle og ha felles forståelse. Vi vil søke å tilby de mest økonomiske optimale og miljøvennlige kjøretøyene, hvor faste og forutsigbare månedskostnader er en selvfølgelighet.

Vi tilbyr betaling via e-Faktura, EHF eller Vipps.

 

Nøkkelferdig bil

Våre bilrådgivere hjelper deg med å finne den rette bilen for deg og din bedrift. ALD er merkeuavhengige og vi tilbyr et bredt utvalg av bilmodeller. Du velger ganske enkelt hvilke biler du ønsker i bilparken, så tar vi oss av resten. 

Vi har flere ulike tilleggsprodukter som for eksempel service og vedlikehold, forsikring, dekk og dekkhotell, drivstoffkort, ladebrikke, bombrikkeadministrasjon og 24t veihjelp.