Artikler og tips

27apr

Annie Pin blir ny Global Chief Commercial Officer i ALD

Annie Pin blir ny Global Chief Commercial Officer i ALD

- Det er sjeldent at et lite land som Norge vises frem som et eksempel for resten av verden. Ettersom bilmarkedet i Norge de seneste årene har utviklet seg til å bli et av de mest fremtidsrettede i verden, har ALD Automotive besluttet å utnevne Annie Pin (39) til global Chief Commercial Officer (CCO) i konsernledergruppen. Hun forlater med det stillingen som nåværende administrerende direktør i ALD Automotive Norge.

 

– På grunn av ekstraordinære endringer i bilmarkedet i Norge, spesielt på grunn av økningen av elektriske biler, anslår vi at Norge ligger fem til syv år foran resten av verden når det gjelder utvikling og modernisering av bilmarkedet, sier Annie Pin, ny global Chief Commercial Officer (CCO) i ALD Automotive.

 

Annie Pin har hatt stillingen som administrerende direktør for ALD Automotive Norge i nesten fem år. I løpet av den tiden har hun blitt elbilekspert og entusiast, og har jevnlig snakket på internasjonale bil- og elbilkonferanser.

 

– Den unike kompetansen vi har opparbeidet oss i det norske bilmarkedet gjennom disse årene har vært avgjørende for min nominasjon til stillingen som CCO i ALD Automotive. Det er derfor naturlig at jeg kommer til å opprettholde en tett kontakt med selskapet og ledergruppen i Norge, forteller Annie Pin.

 

I løpet av Annie Pins tid i ALD Automotive Norge, har selskapet doblet størrelsen i Norge. Som del av Europas ledende leasingsselskap leverer vi innovative mobilitetsløsninger og teknologibaserte tjenester til våre kunder.

 

– Det mest verdifulle jeg tar med fra arbeidet i Norge, handler om det norske folket. I Norge jobber ikke folk fordi man ber dem om det. Gir man de ansatte en visjon og muligheten til å gjøre en forskjell, så får man et lag som presterer over forventing. I den forstand vil det å arbeide i Norge være en fantastisk lederskole for enhver internasjonal leder, sier den nye topplederen.

 

Annie Pin tiltrer stillingen som CCO i Paris 1. september 2020. Hun er også nåværende styreleder i French Foreign Trade Advisors Association, og styremedlem i Nordea Fleet, som er et joint venture mellom Nordea Finans og ALD Automotive.

 

Vi ønsker henne lykke til i sin nye stilling!

 

For English version of the full press release click here.