Informasjon om COVID-19

På tross av COVID-19 og nedstengingen av flere kommuner i Oslo-området, er vi i ALD fremdeles operative og det jobbes for fullt fra hjemmekontorene.

Vår absolutt største prioritet er å opprettholde forbindelsen med deg, din bil og din flåte! Alle våre medarbeidere og dine vanlige kontaktpersoner kan derfor kontaktes på telefon og epost. 

Vårt nettverk av samarbeidspartnere står også klare til å hjelpe deg og utføre nødvendig service. Du kan fremdeles:

  • Bestille og få utlevert ny firmabil
  • Levere inn din leasingbil etter endt leasingperiode
  • Få utført service, vedlikehold eller skadereparasjon på din bil

 

Innlevering av leasingbil

Utløper din leasingavtale under COVID-19, er det selvsagt mulig å levere tilbake bilen. Vårt innleveringskontor holder åpent på tross av nedstengingen i Bærum kommune, og det er alltid en person tilstede på kontoret.

Når du kommer for å levere bil og nøkler er det fint om du ringer 21 04 20 90. Vår ansatte vil da møte deg med munnbind og gummimhansker på.

Det er altså mulig å levere leasingbilen, men på grunn av omstendighetene, er det dessverre ikke mulig for deg eller en representant fra din bedrift til å delta på gjennomgang av bilen. 

Les mer om innlevering av din leasingbil her

Har du spørsmål angående innlevering, er du velkommen til å kontakte oss på innlevering.no@aldautomotive.com eller +47 21 04 20 90. Våre eksperter sitter klare for å hjelpe deg.

 

Ta vare på deg selv og hverandre.