Nyheter

06nov

Covid-19/Coronavirus: ALD Automotive står fortsatt på for fullt

Covid-19/Coronavirus: ALD Automotive står fortsatt på for fullt

Nå som regjeringen kommer med nye innstramminger er det viktig å presisere at vi fremdeles er i full drift med ansatte som jobber hjemmefra. Som nevnt tidligere følger ALD Automotive instruksjonene fra myndighetene angående Covid-19, samtidig som vi lykkes i å opprettholde driften. Dette skyldes i stor grad at våre ansatte gjør en formidabel innsats for å holde selskapet i gang til tross for omstendighetene.

 

Alle jobber effektivt på et høyt nivå og med en positiv tilnærming, noe som betyr at alle forblir tilgjengelige for kunder og forretningspartnere like mye som før - bare fra hjemmekontorene sine.

I tillegg har vi fantastiske folk tilstede på vårt innleveringskontor og i vår bruktbilbutikk, som selvfølgelig følger de smitteråd som til enhver tid er gjeldene. 
 

Har du behov for hjelp anbefaler vi å ta kontakt med oss på epost. Vi hjelper deg så raskt vi kan og håper på forståelse for at det kan være noe lenger svartid i en periode fremover.

 

 

Har du andre spørsmål eller forespørsler, er du velkommen til å kontakte oss på telefon 67 10 87 00 mandag til fredag mellom kl. 8.00 og 16.00.

 

ALD Veihjelp

Har du behov for veihjelp? Ring ALD Veihjelp, vår døgnbemannende assistanse telefon: 970 02 035

 

Ta vare på hverandre og lytt til rådene som blir gitt!

 

Varm hilsen,

fra alle oss i ALD Automotive