Nyheter

20nov

ALD Automotive lanserer «Move 2025» - vår nye 5-års strategiplan

ALD Automotive lanserer «Move 2025» - vår nye 5-års strategiplan

ALD Automotive presenterte den nye 5-årige strategiplanen "Move 2025" under Capital Markets Day i forrige uke. Konsernsjef Tim Albertsen og medlemmer av ALD Executive Committee skisserte selskapets ambisjoner og sentrale strategiske, operasjonelle og økonomiske mål i sammenheng med den nye strategiplanen.

 

“Move 2025 er en ambisiøs plan som drar nytte av transformasjonen vi startet for fem år siden, som hadde som mål å utnytte vekstmulighetene vi kunne se i nær fremtid. Med denne nye strategiske planen vil ALD posisjonere seg i hjertet av en fullt utviklet mobilitetsverden, og planen vil styrke selskapets konkurransefortrinn ytterligere når det gjelder å bli en fullt integrert leverandør av bærekraftig mobilitet og verdensledende i vår bransje sier Konsernsjef Tim Albertsen.

Fire strategiske søyler

Den strategiske utviklingen av ALD Automotive er basert på fire ulike søyler for å styrke vårt konkurransefortrinn:

  • Move for Customers - Å bringe fremtidens mobilitet nærmere som en innovativ mobilitetsleverandør gjennom digitalisering, tilpasning, fleksibilitet og utmerket kundeopplevelse
  • Move for Growth - Bli verdensledende innen løsninger for bærekraftig mobilitet
  • Move for Good - Å plassere mennesker og samfunnsansvar i hjertet av forretningsmodellen
  • Move for Performance – Generere verdi i den økonomiske syklusen innenfor et robust forretningsrammeverk

 

“I ALD Automotive Norge har vi jobbet lenge mot essensen av de fire søylene fra Move 2025-strategien.  Vårt hovedfokus er å støtte våre kunders stadig endrede mobilitetsbehov, slik at produktutvalget vårt utvides kontinuerlig (f.eks. ALD Flexible https://bit.ly/3909NRW ). Vi har vært en pionér innen finansiering og service av elektriske flåter i Norge, og våre eksperter følger overgangen til en grønnere flåte over hele verden med argusøyne. Bærekraft, utvikling av mennesker samt å drive selve endringen er kjernen i vår spennende strategi for 2025. We are ready to move you!” sier Anne-Cécile Huet, Managing Director ALD Automotive Norge.