Om ALD Automotive

ALD er en global leder innen mobilitetsløsninger som tilbyr fullservice leasing og flåtestyringstjenester i 43 land til en kundebase bestående av store selskaper, små og mellomstore bedrifter, fagfolk og privatpersoner.

Vi tar oss av alle forhold vedrørende driften av en bilpark i tillegg til at vi som eneste selskap tar alt risikoansvar. Hos oss møter du først og fremst bilfolk, og vi leverer priser og tilbud som du kan forstå og forholde deg til.

Vi representerer noe nytt, ved at vi kan tilby deg som kunde et forutsigbart bilhold uten budsjettering, men med faste garanterte kostnadselementer. Dette satt sammen med våre konkurransedyktige betingelser har gitt oss en fantastisk posisjon i Norge. I dag har vi en leasingflåte i overkant av 13.000 biler og antallet øker.

Kundefokusert

I Norge har ALD Automotive 60 ansatte, og fra vårt kontor på Stabekk styrer vi kundeporteføljen som består av en rekke ledende norske og internasjonale selskaper, samt store aktører innenfor offentlig sektor. ALD Automotive er også blant Norges største bruktbilforhandlere, gjennom vår egen salgskanal ALD Carmarket, lokalisert på Ramstadsletta. Velkommen til oss!

Ring oss
+47 67 10 87 00